Skip to content
Menu

Invester i prosjekter sikret med eiendom

Velkommen til Luksus-Hjems investeringsverden, der vi tilbyr investeringsmuligheter og partnerskap innen utleiebransjen og attraktive tomteprosjekter.

Vi har en egen modulhusproduksjon og våre investeringsmuligheter er utviklet for lønnsom og stabil inntjening. Gjennom vår forretningsmodell tilbyr vi investorer en unik mulighet til å øke kapitalen sin og bidra til en bærekraftig og innovativ byggebransje.

Vi er også åpne for ulike samarbeidsformer som bidrar til utviklingen av utleievirksomheten eller muliggjør opprettelsen av unike prosjekter på attraktive steder. Vår visjon strekker seg utover bare bygging av hus – vi ønsker å være ledende i et felt som forener smart forretningsutvikling med utvikling av luksuriøse og bærekraftige bofellesskap.

Luksus-Hjems åpenhet for nye muligheter ligger i hjertet av vår bedriftskultur, og vi er klare til å utforske og investere i nye ideer, samt inngå samarbeid som støtter vekst og kontinuerlig innovasjon for vår virksomhet. Utforsk våre investeringsmuligheter nedenfor og bli en del av våre prosjekter som gir deg muligheten til å investere og være en del av Luksus-Hjems vekst og bærekraft.

Investeringsprosjekt for utleie med småhus i Egersund

Ti småhus (28m2 per hus)

Velkommen til Luksus Hjem investeringsprosjekt i Egersund! Utforsk en spennende investeringsmulighet som ligger midt i hjertet av Egersund, kjent for sine fortryllende landskap og et overflødighetshorn av turistattraksjoner.