Skip to content
Menu

Luksus Mini (14,6 m2)

Prisene starter fra

449 000 kr

Pris med MVA*
Transport inkludert i prisen over hele Norge (maks 350cm bredde)*

Denne praktiske beholdertypen av bittesmå hus er perfekt for hjemmekontor, ekstra boenhet eller feriehus. House er 100% ferdig bygget på fabrikk og kan leveres over hele Europa. Dette huset trenger ingen byggetillatelse og ingen grunnmur. Bare løft den til et passende sted og nyt ditt nye hus 🙂

Standardspesifikasjonen har en fast layout med ett sett palett av interiør- og eksteriørstylingsalternativer. Dette lar oss gi deg en forutsigbar byggeprosess og leveringstid.

Skreddersydd: Imidlertid kan alle våre design tilpasses/endres for å passe dine behov. Bare ring eller send oss en e-post og del dine designideer med oss.

luksus-mini-p

Totalt areal

14,6 m²

Soveplasser

2

toalett og bad

1

Spesifikasjon

 • Utvendig kledning – skandinavisk gran.
 • Vinduer – Sort PVC-rammet dør og vindu. U= 0,8-1,2 W/ m2K
 • Isolasjon – lukkede celler PUR-skum er brukt som isolasjonsmateriale. Taket er isolert med 120 mm lag på innsiden, U= 0,17W/mK; veggene er isolert innvendig med 50 mm lag, U= 0,30W/mK og gulvisolasjonen er 100 mm, U= 0,19W/mK.
 • Innvendig kledning – Innvendig vegg- og takbelegg er skandinavisk gran.
 • Gulv – Containerens originale gulv er fjernet og erstattet med nytt isolert gulv. Eiketregulv har blitt brukt som gulvbeleggmateriale, og gir deg komfort, stil og styrke som vil vare i generasjoner.
 • Belysning og stikkontakter – LED-taklys i hele huset. Ett utvendig lys, tre utvendige stikkontakter, innvendige stikkontakter.
 •  Utvendig vindusfilm – Metallisert solcellekontrollfilm for utvendig bruk. Den har et slitesterkt ripebestandig belegg og et værbestandig akryllim. Solkontrollfilm bidrar til å redusere varmen inne i huset ditt.
 • Dusjrom – 30L kjele, Adora dusj, og servantbatteri, Grohe vegghengt WC, Gustavsberg Nautic servant, teakgulv, gulvvarmematte.

Brosjyre

Spesifikasjon og priser Luksus Mini

Galleri

Interessert? Kontakt oss for å få mer informasjon.

  Jeg godtar bruk av e-posten min for å sende et svar på spørsmålet og, om nødvendig, for gjentatt korrespondanse om dette emnet. *

  Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Privacy av personvernet og vilkårene.